Tro, hopp och kärlek

Jag är glad för din skull.


Natt

Tårarna rinner.. Nu säger jag godnatt.. Jag älskar dig och jag saknar dig :'( att se dig med andra gör ont fortfarande..


Kärlek <3

:)


Kärlek <3

:)


Kärlek <3

Du är mitt allt


Film mys med pojkvännen!

Hade en städ och bad dag igår med Benjamin. Sjukt skönt och varmt i vattnet! Aldrig varit så varmt :o. På kvällen såg jag och mitt hjärta en skräckfilm, dead silence, äckligt film med massa buktalardockor. Nu är killen på jobbet och jag sitter vid datan och väntar på tvättiden ska börja :)


äntligen är bloggappen igång!

Blogg appen är igång nu efter dom fixat och donat. Så skönt att kunna blogga via mobilen igen! Kommer snart igång :)

Roadtrip

Gjorde en roadtripp härom veckan till Skåne fram och tillbaka.. Lite random sådär men men. 12 timmar i bilen, jag vill inte ens se bilen mer .. Kul var de iallafall!:)


Bio besök i stockholm

Kommer igår när du och jonte målade din grannes hus, rosa (har kvar färgen på min tröja) och jag bestämde att vi skulle gå på bio och vi försökte få mes jonte men det gick inge bra. Men iaf åkte vi in till stockholm och gick på "jag saknar dig". Du trodde att du skulle somna till den eftersomde var en "Tjejfilm" men du satt och snyftade lika mycket som jag.. På hemresan hade vi ett bråk som jag aldrig kommer glömma. Jag ångrar mig enormt!


Inbillningv

Går fortfarande och inblillar mig att det är en vanlig veckodag och att han kommer hem på helgen, fast den veckan har varit ganska långa, 4 månader lång.. Men inbillar mig fortfarande..

hur svårt kan det vara

Idag är de ett år sen jag fick ett sms med ett simpelt hej.
Vem hade kunna vetat att den personen skulle få mig på fall så grovt som ingen annan har.. Att höra din röst i dag i telefonen fick mig att få världens klump i magen, men när du skäller ut mig för något jag inte gjort fick mig att inse hur dålig du är för mig. Men varför kan jag inte bara gå vidare som du?..

RSS 2.0