Kopierat av en av dom bästa!

Taget ur Carolina Wallenthins blogg "carrooouw" ( http://carrooouw.se )


"(Detta inlägg är delvis riktat till mina lite yngre läsare, kanske främst tjejer)

Om man gillar sig själv och är nöjd med den man är så har man oftast lättare för att unna andra
människor lycka och man har lättare att ge komplimanger till andra istället för att kasta skit. Detta gör såklart att du framstår som en snällare, mer positiv människa och det brukar ju vara uppskattat, eller hur?! För vem vill vara tillsammans med en elak människa som snackar skit om folk och skriver elaka kommentarer och sådant? Det tyder ju på en dålig självkänsla vilket( som jag skrev i förra "gilla dig själv"-inlägget) kan leda till svartsjuka och så vidare och det är inte bra!
Om du lär dig att acceptera dig själv och din kropp så kommer andra att märka på dig att du är självsäker och det är för många attraktivt. Det ska givetvis inte förväxlas med att vara kaxig och icke-ödmjuk. Tycker man att man är mer värd än alla andra eller bättre än alla andra så blir det oftast bara avtändande. Det finns nog inte många som vill vara med en person som tycker att denne är störst, bäst och vackrast.

Var glad, var trevlig och ha självdistans - BJUD PÅ DIG SJÄLV! De flesta killar tycker nog att det är roligare att ha en flickvän som kan göra bort sig och skratta åt det än vad det är vara med en som bara försöker sitta och se söt och fin ut hela dagarna, eller tror ni inte samma sak?!

Så otoligt bra blogg och hon inspirerar mig otroligt mycket!!

Kommentarer
Postat av: Elli

Åh, grymt bra skrivet! Får kolla hennes blogg :)

2011-11-23 @ 13:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0