more then a feeling.

hm, det finns värkligen människor idioter till allt.. helt otroligt.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Minnen återväcks

gah, jag älskar fortfarande.
Hur ?
jag vet inte.
Men du betyder fortfarande mycket för mej.
Älskar dig, jag är nästan kär igen.
Men det tillåter jag inte!
Men ååh va det pirrar i magen varje dag jag träffar dig.
Häromnatten var underbar. Saknat det.
Pusssss...


funny autosuggest

googla på rubriken och skratta :)

oherregud!!

http://www.heavy-r.com/video/102466/

omh, hans första orgasm ever. tror inte han är typ 12nu. han är typ 38 år och sprutar för första gången, ohmajgard. Må att JJ kommer mycket, men detdär tar priset.

lovely

Kinect fail?  hahaha stackars unge.
http://www.heavy-r.com/video/104134/Kinect_fail/

HAHAHAHA, cheka in ansiktet på killen när han kommer ;) xD hahah
http://www.heavy-r.com/video/102819/Crazy_orgasm_face/

Lite hjälp med uppdateringen ifrån läsarna :)

VARNLING; KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!!


Ni har säkert hör talas om "2 girls one cup" här är en liknade fast med en tjej
Inte riktigt min still. Uhh..blä.. men det är ju en sexstil..

http://www.heavy-r.com/video/101168/Dirty_Girl/

Typ dvärgsex?
http://www.heavy-r.com/video/104090/Little_man_sure_can_fuck/

åter igen, en dvärg. Men för mej känns det lite som pedofilvarning? menar på storleken att dom killarna säkert tänder på små tjejer i storleken. Då är ju en dvärg perfekt ist för ett barn, för knullar dom en liten människa får dom inge straff, men därimot får ju dom de om dom är typ 6-7 åtingar.. nää fortfarande inge för mej, Men varegoda;)
http://www.heavy-r.com/video/100618/Look_it_can_fuck/

Här känner jag igen mig, Blir så jävla besviken ibland på killarnas storlek när dom skryter "ahfan jag har skiitstor, värsta negerkukstorlek .. " osv. Och sen när man ska ha se, har dom typ 12cm. WOW. mycket. Nää ska en in mellan mina ben ska den mist vara 20 cm o "normal" grov, men går lika bra med 16 cm och extre grov;) annars är det inte lika skönt. *Ärlighet*
http://www.heavy-r.com/video/101561/Small_white_cock_vs_black_monstercock_fail/


Ta det inte personligt.

Det är inte en jävel som har med o göra varför jag inte är i skolan!!
Fan trögfattade jävla horungar..
Dra åt helvete era jävla fittcpbarn !!
Blir då fan inte förvånad om det skulle slå till dom,
jag tar dom konsekvenserna.Till mitt ex Viktor Hellsten

Inte för att jag vet vad du tänker med.
Jag får inte ihop det.
Du säger att du vill ha tillbaka mig men du har inte en ensa chans.
Vist har vi gått igenom mycket men du kommer bli mer än en vän.
Kommer alltid älska dig, men på ett annat sätt än pojkvän.
Men nu drar jag gränsen ännu längre bort.
Kan inte hålla på och luran hjärnan mer.
Sorry

Tungpiercing
Till er alla .. okunniga.. som säger till personer med RIKTIGA tungpiercingar att deras är fejk bara för att den sitter lång bak.

Vad är problemet med att ha tungpiercingen långt bak? min sitter perfekt i min käft fasten den sitter långt bak. Kan man pierca vid halsmandlarna så kan man förihelvete ha tungpiercingen mitt på tungan eller iaf långt bak?!
Blir så trött på er som skiver sånt. Här har ni iaf ett bevis på att MIN sitter längre bak än såkallat "normal" men det är även bra eftersom jag ska ha 2 st i käften..

SO LONG SUCKERS!!

kär? tror inte det

Varför ska det vara så svårt att släppa taget om dig?
Jag mår inge bra av dig men samtidigt klarar jag mig inte utan dig.

Viktor.

Jag ville va stolt och inte be om förlåt
Men jag faller på knä nu och ber dig om nåd.
Så ta mig tillbaka in i ditt liv, jag ångrar mig nu
Jag vill inte va fri.
Jag ville va stolt utan regler och krav
Men å vad jag önskar att jag hade dig kvar

Jag ville va stark och klara mig själv
Men faan vad jag behöver dig här nu ikväll

Men du har sårat mig mera än du tycks förstå
Jag vet du bär en mask som du tror ingen sen
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

För tro det eller ej men jag älskar inte dig,
Men faan va jag ångrar mig.Test

9. Äktenskapstycke brukar man säga att man har om man liknar varandra. Och då talar vi inte om att jogga bredvid varandra i elljusspåret iförda likadana joggingoveraller. Hur känner du inför hans utseende?

1 Jag är verkligen nöjd med honom. När jag ser honom framför mig som åldrad hunk, kan jag bara tänka på han den där Skärgårdsdoktorn. Mums!
X Antingen går jag två steg bakom, eller framför, på gatan. Om han inte var så sjukt bra i sängen hade jag aldrig...
2 Han är så snygg att han har komplex för mig. Om jag fettsuger vaderna kanske han tycker bättre om mig?

Your Results

Your Results

For your wish to come true, you must tell 27 people about this game within 09 days.

Johnny is the one you love. Leo is the one you like, but can't work out.

Christina is the one you care most about. Ove knows you very well. Amanda is your luck star.

About you now is the song that matches you with Johnny. Like a bird is the song that matches you with Leo. Stronger tells you about your mind. And finally, Hey you tells you what you feel about sex.


Hahahaha resultatet på ngt test på internet :P

03:42 hemma hos JJ

nu vet du att jag älskar dig eftersom jag sagt det en gång, men det får du nöja dig med ett tag framöver, jag sparar mina ord till det verkligen behövs. f

uppdatering

Hehe, älskar att vara hemma hos J . En hel lägenhet att röra mig i utan att en tjatig morsa skriker "GÅ OCH LÄGG DIG!!".. okej att jag inte kan väsnas medans ahn sover, men vadfan gör det? bara askalas ju!! :) jag är tyst som en mus när sötnosen ligger och sover o sparar krafter till sitt jobb medans jag är vaken som en nattuggla och facebookar och gör läxa och sen sover medans han är på jobbet. Menmen, så gåre när skolan ger en ledigt ;) hehe.

sanning

jag älskar fan simpsons.

Spel uppdatering

Ååh, irreterande spel, jag kommer aldrig längre än till nivå 6.. :(

Klicka här - Me And the key 2

l

Uhh, sova. hur kommer de gå?

Tjooho

Leeeedig imorgon :D så jävla najs

40 saker män gör fel vid sex

) ATT INTE KYSSAS FÖRST — Att undvika hennes läppar och dyka rakt på de erogena zonerna, får henne att känna det som att du betalar för stunden och försöker få valuta för insatsen genom att utesluta allt icke nödvändigt. En riktigt passionerad kyss är grundläggande för förspelet.

 

2) ATT BLÅSA FÖR KRAFTIGT I HENNES ÖRA — Erkänn att någon skolkamrat sagt till dig att flickor älskar detta. Men det är en viss skillnad mellan att vara erotisk, och att blåsa som om du försökte förinta tårtljusen på din 50—årsdag. Sånt gör ont.

 

3) ATT INTE RAKA SIG — Du glömmer ofta att du har ett piggsvin på hakan, som du stryker upprepade gånger mot din partners ansikte och lår. När hon kastar med huvudet från sida till sida är det inte passion, det är som hon försöker komma undan.

 

4) ATT KRAMA HENNES BRÖST — På samma sätt som en hemmafru undersöker en melons mognad, agerar de flesta män när de lägger händerna på ett par bröst. Stryk, smek och var varsam med dem.

 

5) ATT BITA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR — Varför skyndar män till en kvinnas bröstvårtor för att klämma ihop dem som om de försökte tömma hennes kropp på luft via hennes bröst? Bröstvårtor är väldigt känsliga. De klarar inte av tuggande. Slicka och sug på dem mjukt. Att fladdra med tungan över dem funkar. Att låtsas de är en hundleksak gör det inte.

 

6) ATT SKRUVA PÅ HENNES BRÖSTVÅRTOR — Sluta med det där skruvandet med bröstvårtan mellan tummen och pekfingret, som om du försäkte få in en radiokanal i ett backigt område. Fokusera på hela brösten, inte bara på utropstecknena.

 

7) ATT STRUNTA I RESTEN AV HENNES KROPP — En kvinna är inte en motorväg med endast tre rastplatser; Tuttkulle Öst och Väst, och Mitt—tunneln. Det finns stora områden på hennes kropp som du alltför ofta struntat i när du kört rakt ner i kvarteret Vagina.

 

8) ATT FASTNA MED HANDEN — Att inte vara fingerfärdig i underklädesregionen, kan resultera i att fingrar och trosor trasslar ihop sig. Om du ska vara så aggressiv, be henne hellre att ta av det sabla skitet.

 

9) ATT GE HENNE EN LITEN PRESENT — Att göra sig av med kondomen är mannens ansvar. Du använde den, du får ta hand om den.

 

10) ATT ATTACKERA KLITORIS — Direkt tryck är väldigt obehagligt, rotera istället milt med fingrarna längs sidorna av klitoris.

 

11) ATT PAUSA — Kvinnor, i motsats till män, fortsätter inte där de stannar. Om du stannar, går de tillbaka till ruta ett väldigt fort. Om du kan avgöra att hon inte är där, fortsätt till varje pris, förlamad käke eller ej.

 

12) ATT KLÄ AV HENNE PÅ TAFATT SÄTT — Kvinnor hatar att se dumma ut, och dum kommer hon att se ut om hon är naken nertill och har tröjan fast över huvudet. Packa upp henne som en elegant present, inte som en leksak.

 

13) ATT KILA FAST TROSORNA UNDER FÖRSPELET — Att stryka henne mjukt över byxorna kan vara väldigt sexigt. Att stoppa upp tyget mellan benen och gnida det fram och tillbaka, är det inte.

 

14) ATT VARA BESATT AV VAGINA — Även om de flesta män kan hitta klitoris utan karta, tror de fortfarande att vaginan är det enda som gäller. Det tar inte längre tid att stoppa ner handen där, än det skulle gjort att stoppa stulna sedlar i en skorsten. Detta är i princip okej, men om du inte är försiktig kan det göra ont — så rusa inte iväg. Det bästa är att först vara uppmärksam på klitoris och de yttre delarna av vagina, stoppa sedan mjukt in ett finger och se om hon tycker om det.

 

15) ATT MASSERA FÖR HÅRT — Du försöker ge henne sensuell, avslappnande massage för att få henne i stämmning. Händer och fingertoppar är okej, armbågar och knän är det inte.

 

16) ATT KLÄ AV SIG FÖR TIDIGT — Forcera inte situationen genom att strippa innan hon åtminstone gjort någon ansats att få av dig paltorna, om så bara genom att knäppa upp några knappar.

 

17) ATT TA AV SIG BYXORNA FÖRST — En man i kalsonger och strumpor är en man när han ser ut som värst. Ta av strumporna först.

 

18) ATT GÖRA DET FÖR FORT — När du kommer till penis—i—vagina situationen, är det värsta du kan göra att pumpa på som ett industriellt kraftverktyg. Den tekniken kommer ganska omgående att få henne att känna sig som en föråldrad löpande—bandet arbetare. Bygg upp långsamt, med rena, raka, jämna stötar.

 

19) ATT GÖRA DET FÖR HÅRT — Om du slår dina höftben mot hennes lår eller mage, är smärtan att jämföra med två veckors ridande, koncentrerat till ett par sekunder.

 

20) ATT KOMMA FÖR FORT — Varje mans fasa. Av förståeliga skäl. Om du skjuter innan du sett hennes ögonvitor, backa upp med en plan för att försäkra dig om hennes njutning också.

 

21) ATT INTE KOMMA FORT NOG — Det kan kanske tyckas att pumpande i en timme utan att nå klimax gör dig till en sexgud, men för henne innebär det mera troligt en avdomnande vagina. Köp åtminstone något spännande att hänga på väggen, så hon har något att titta på medan du leker maratonmannen.

 

22) ATT FRÅGA OM DET GÅTT FÖR HENNE — Du borde faktiskt kunna avgöra det. De flesta kvinnor låter. Men om du verligen inte vet, fråga inte!

 

23) ATT VARA ALLTFÖR FÖRSIKTIG VID ORALSEX — Gör inte som en stor katt skulle gjort vid ett fat mjölk. Sätt till hela munnen där nere, och koncentrera dig på att mjukt rotera och fladdra med tungan på hennes klitoris.

 

24) ATT TRYCKA NER HENNES HUVUD — Män envisas med att göra detta tills penisen är mellan hennes ögon, i hopp om att det väldigt snabbt ska leda till att munnen och penisen blir ett. Alla kvinnor hatar detta. Det är ungefär tre steg från att bli dragen in i grottan i håret. Om du vill att hon ska använda sin mun, använd din egen; försök att prata förföriskt till henne.

 

25) ATT INTE VARNA HENNE INNAN DET GÅR — Sperma smakar som havsvatten blandat med äggvita. Det är inte alla som gillar det. När hon utför oralsex, så varna henne så att hon kan vidta nödvändiga åtgärder.

 

26) ATT FLÄNGA RUNT NÄR DU FÅR ORALSEX — Stöt inte. Hon står för rörelserna när hon ger oralsex. Du ska bara ligga där. Och ta inte tag i hennes huvud.

 

27) ATT INSPIRERAS AV P—RULLAR — I porrfilmer ser det ut som att kvinnor älskar när män sprutar på dem. I verkliga livet innebär det bara mer tvätt.

 

28) ATT LÅTA HENNE RIDA I EVIGHETER — Att be henne vara överst går bra. Att ligga där och grymta medan hon gör grovjobbet är det inte. Kela med henne så hon inte känner sig som kaptenen på en skuta. Och låt henne vila.

 

29) ATT FÖRSÖKA HA ANALSEX OCH LÅTSAS ATT DET VAR EN OLYCKA — Det är på det här viset som män får rykte om sig att vara okapabla att följa regler. Om du vill ha den där, fråga henne först. Och inbilla dig inte att du kan skylla på att du är full.

 

30) ATT TA FOTON — När en man frågar "får jag ta en bild av dig?" hör hon "...för att visa mina kompisar". Låt henne åtminstone få förvara dem.

 

31) ATT INTE VARA FANTASIFULL NOG — Fantasi kan vara allt från att rita mönster på hennes rygg, till att hälla honung på henne och slicka bort den. Frukt, grönsaker, is och fjädrar är bra rekvisita; het stearin och färgningsmedel är det inte.

 

32) ATT DASKA DIN MAGE MOT HENNES — Det finns inget ljud som är mindre erotiskt. Det är lika sexigt som en raptävling.

 

33) ATT ARRANGERA HENNE I FÅNIGA STÄLLNINGAR — Om hon vill utföra avancerad yoga i sängen så okej, men såvida hon inte är en rumänsk gymnast, var inte alltför ambitiös. Fråga dig själv om du vill ha en sexpartner med muskelbristningar.

 

34) ATT LETA EFTER HENNES PROSTATA — Läs detta; anal stimulering känns bra för män för att de har en prostata. Det har inte kvinnor.

 

35) ATT GE HENNE SUGMÄRKEN — Att mjukt suga på halsens sidor är väldigt erotiskt, om man gör det försiktigt. Ingen kvinna vill behöva bära polotröja och käcka sjalar veckorna i ända.

 

36) ATT HÖGLJUTT INSTRUERA — Skrik inte ut uppmuntrande tillrop som en tränare med megafon. Det är inte direkt upphetsande.

 

37) ATT PRATA SNUSK — Det får dig att framstå som en ensam tidningsredaktör som ringer en sexlinje. Om hon gillar snuskprat, kommer du att upptäcka det.

 

38) ATT STRUNTA I OM HON FÅR ORGASM — Du måste slutföra arbetet. Försök tills du får rätt på det, så kommer hon kanske att göra detsamma för dig.

 

39) ATT KROSSA HENNE — Män väger generallt mer än kvinnor, så om du ligger lite för tungt på henne, KOMMER hon att bli blå.

 

40) ATT TACKA HENNE — Tacka aldrig en kvinna för att hon haft sex med dig. Ditt sovrum är inget soppkök.


nu ska jag sova. MED MIN NAPP


stockholm idag med en av dom underbaraste.vill inte åka hem till allt skit.
Här är allt bättre.
Jag tror jag stannar

x2 drömdet var en fest, typ din födelsedagsfest. Du bor där kvicksunds skola ligger. Du har din typ middag med alla ifrån devils och ni tar det lungt, ganska likt en tebjudning. Jag har varigt och köpt något vet dock inte vad jag köpt. Jag ska ta bussen men jag ser din bil stå på torget i Rissne, Stockholm och jag vet att du är hemma hos dej i kvicksund. Så jag hoppar in i bilden och fasten jag är 16 och inte har körkort eller vet hur man kör, så kör jag ut på vägen och är nära på att förstöra hela din bil måånga ggr på vägen. Men sen parkerar jag den när jag kommer fram, och går in till dig. Du har en väldigt snygg bil, en svart porche, nyaste bilen i stan. När jag kommer in säger du hej och jag tar av mig jackan och skorna, går in i köket (hälsar på alla andra på vägen till köket med en nigning). Jag blir lite sviken på att du har missat en fläck på diskbänken och blir sur över det. Jag som hade gjort så fint. Du skulle hålla rent! Sen går jag ut till er som sitter i ditt gammeldaxa biblotek, jag sätter mej på armstödjet på fotöljen du sitter i. Du fortsätter prata om något, minns inte vad. Sen öppnar du paketen. Och sen frågar du hur jag han fixa min present (vet fortfarnade inte vad det är du fick). Då svarar jag "jag tog din bil, den står på parkeringen, och inte ett tack får man.. " du svarar "men min  bil är ju tasig.." jag får dåligt självförtroende och säger "hurdå?" du svarar "ljuden funkar inte. inte baslådan heller. då kan jag inte köra :(". Jag pustar ut för att sen vakna och insee att allt det jag nyss skrivigt var en dröm.


biilder.


ja jag var typ naken nertill så jag redigerade för den nöjet får ni
vänta med tills nästa år i september ;)


jag älskar att ha färger o håret :D


amanda [hjerta] pscs3

hålla kärlek vid liv. copy cat


- Respekt (Lyssna på den andra och ställa upp, behandla personen väl)
- Aldrig ta den andra för givet (Var omtänksam, var kärleksfull i allt du/ni gör)
- Inte höja rösten mot den andra (Om man är lugna så blir det inga högljudda bråk)
- Acceptera meningsskiljaktigheter (Man kan tycka lika om mycket, men inte allt)

jag instämmer lite faktiskt. Vad tror ni?

Kopierat av en av dom bästa!

Taget ur Carolina Wallenthins blogg "carrooouw" ( http://carrooouw.se )


"(Detta inlägg är delvis riktat till mina lite yngre läsare, kanske främst tjejer)

Om man gillar sig själv och är nöjd med den man är så har man oftast lättare för att unna andra
människor lycka och man har lättare att ge komplimanger till andra istället för att kasta skit. Detta gör såklart att du framstår som en snällare, mer positiv människa och det brukar ju vara uppskattat, eller hur?! För vem vill vara tillsammans med en elak människa som snackar skit om folk och skriver elaka kommentarer och sådant? Det tyder ju på en dålig självkänsla vilket( som jag skrev i förra "gilla dig själv"-inlägget) kan leda till svartsjuka och så vidare och det är inte bra!
Om du lär dig att acceptera dig själv och din kropp så kommer andra att märka på dig att du är självsäker och det är för många attraktivt. Det ska givetvis inte förväxlas med att vara kaxig och icke-ödmjuk. Tycker man att man är mer värd än alla andra eller bättre än alla andra så blir det oftast bara avtändande. Det finns nog inte många som vill vara med en person som tycker att denne är störst, bäst och vackrast.

Var glad, var trevlig och ha självdistans - BJUD PÅ DIG SJÄLV! De flesta killar tycker nog att det är roligare att ha en flickvän som kan göra bort sig och skratta åt det än vad det är vara med en som bara försöker sitta och se söt och fin ut hela dagarna, eller tror ni inte samma sak?!

Så otoligt bra blogg och hon inspirerar mig otroligt mycket!!

vh

Aldrig, Aldrig
kommer jag förlåta dig
för du tog de allra bästa som fanns inuti mig
Aldrig, aldrig
kommer jag tillbaks till dig
Nej, ryggen är de sista som du ser av mig

sanning

jag vet inte vad det är med mej och anal sex. Jag ÄLSKAR det, vet inte varför..

Snusk varning.

Varning, är du känslig mot pornografiska filmer eller blod osv... kolla inte!!! resten.. njut ;)

Viktigt samtal + irreterande street singer
http://www.heavy-r.com/video/103752/STFU/

Så jävla söt. hahah xD
http://www.heavy-r.com/video/100698/Shut_up_bitch/

Synden straffar sig själv..

http://www.heavy-r.com/video/103370/Lizards_hate_Wahbis/

Painful ? hell yeah..
http://www.heavy-r.com/video/103141/Kids_leg_crushed_by_concrete/

Sucide, train..
http://www.heavy-r.com/video/103980/Jump_in_Front_of_a_Train_for_You_Woman_Suicide_by_Train/

Sucide at police station
http://www.heavy-r.com/video/100665/Suicide_headshot_at_police_station/

Så JÄVLA söt hund^^
http://www.heavy-r.com/video/102505/Sweet_puppy_dreams/

should I stay or should I go?


its never to late :)

starkare

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt. 
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär.
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig
Du får stå kvar
För jag går nu
Tro det eller ej, men jag älskar dig inte.

älskl.. vännen

Sunshine, jag älskar dig.
jag tror jag är kär om du bara kunnde förstå.
Det finns en plats och tid för allt, tro på mej

Minnen

http://www.youtube.com/watch?v=znnZXKpvSCU&feature=relatednu vet du hur jag känner och mitt hjärta känns nu lätt
hoppas du förstår och du gör det som känns rätt


plus minus noll

som jag nämt tidigare så har jag ju träffat en person som jag gillar starkt, men jag har bestämt mig att vara singel ett tag till iaf, så blir nog inget förhållande tänkte jag, men sen fick jag veta att han tycker lika dant. Då kanske man har en chans senare i livet. Håller ni tummarna för mej ? :)

Haha awsome :D

http://jesper.nu/video/38099
Han gör en älg i bandsågen ?

http://jesper.nu/video/38101
Dansar med docker xD

http://jesper.nu/video/38102
så jävla skillade!! älskar killen i gröna byxer som gör trix framför tjejen

Min och linas duskution om killar..

Lina Thörnqvist säger
hihi okej... haha faan a alla ska vara osociala xD speciellt killar  

amanda säger
JOTACK, xD
vet  

Lina Thörnqvist säger
hahahaa

amanda säger
Sitter med 2 st, dom e knäppa.

Lina Thörnqvist säger
hahahaha.... I KNOW dom har ingen hjärna xD eller har dom??

amanda säger
Dom slåss med kryckor, petflaskor och sluter innebadnybolalr inne -.-
ne vet -.

Lina Thörnqvist säger
hahaha what ? hahaha... deras hjärnhalva är faan rutten xD

amanda säger
vet xD

Lina Thörnqvist säger
haha... faan tur att du har några killar vid dig xD ja sitter här i mitt rum ensam som vanligt

J

varför låter jag luras av dig?

FÖRLÅT

Haar inte bloggat på länge, men föörlåt! varigt,, ehm uptagen ;) Hehe. men hursom. Julen avr bra, sjuk dock :( Fick en massa pengar, filmer, nya linser, löshår och en dildo. Precis, en dildo, av mitt ex föräldrar ;) hehe, sjukligt nöjd.. Nyår firades hos Johnny eftersom han fyllde även 25, en riktigt trevlig kväll fakiskt. Vände dock på dygnet :( Får ta och återställa det nu..


Födelsedagsbarnen. Magnus och johnny
RSS 2.0